Boka hjulskifte/ däckhotell

Boka däckbyteBoka däckhotell

Ditt däckhotell med däckverkstad i Göteborg

Hos oss på Mekonomen Göteborg vill vi förenkla billivet för dig. Vi är medvetna om att bilägandet kan vara krävande och vill därför bespara dig tid, arbete och utrymme. Checka in på vårt däckhotell så tar vi hand om dina däck. Alla däck kontrolleras, tvättas (tillägg) och förvaras svalt så att dom är redo för ytterligare en säsong. Hos Mekonomen däckhotell får du mer än bara däckförvaring.. Upptäcker vi att något av dina däck är i dåligt skick tar vi dessutom kontakt med dig i god tid inför kommande säsong för en öppen diskussion kring dina eventuella däckbehov.


Boka Tid, klicka på valfri länk nedan: 

Checka in på vårt Däckhotell.

Tvätt och rengöring 

För att få ut så mycket som möjligt av dina däck är det viktigt att de hålls rena från lösningsmedel och smuts. Vi använder en miljövänlig däcktvätt.

Däckkontroll

Vid varje in-/ut-checkning kontrollerar vi däckens kondition. Om däcken är slitna och måste bytas meddelar vi dig.

Hjulskifte

När det börjar bli dags för byte av däck på din bil, bokar du lätt en tid på timecenter.se/mekonomen oavsett om det gäller vinter- eller sommardäck.

Nitrogen

Ökar livslängden på dina däck med upp till 25%Sänker bränsleförbrukningen med upp till 5%Minskar riskan för däckhaveriMinskar risken för rost och korrision på fälgenÄr ofarlig och miljövänlig.Vår däckverkstad har utrustning för att byta luften i dina däck mot nitrogen till en kostnad på 250kr

Däckbyte

Vi utför snabba byten av däck med moderna verktyg som drar till rätt moment på hjulmuttrarna. Detta för att det ska bli enkelt att byta däck vid en eventuell punktering, utan att tumma på säkerheten.

Däckhotell

Förvaring / skifte / tvätt / balansering? Välj någon av våra 2 prisnivåer.
Vi kontrollerar att mönsterdjupet är tillräckligt för att tåla en ny säsong. Måste något åtgärdas/repareras, får du besked i god tid.

*Lag om vinterdäck 1/12–31/3

Det är tillåtet att använda dubbdäck under perioden 1/10–15/4. Lag sommardäck 16 april tom 30 november.

Ditt fordon ska ha vinterdäck från 1 december–31 mars om det är vinterväglag.

Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Polisen avgör om det råder vinterväglag på platsen där du befinner dig

Boka hjulskifte/ däckhotell

Boka däckbyte

Hitta till oss

Tagenevägen 9, 422 59 Göteborg / Hisings Backa

Vägbeskrivning

Jag vill veta mer om ert däckhotell

* Indikerar obligatoriska fält

Boka service

Boka din service online och se priset direkt. Mekonomen Bilverkstad Tagene / Bäckebol.
Välkomna.

Pris direkt & Boka online

Öppettider

Måndag: 07:00 - 17:00

Tisdag: 07:00 - 17:00

Onsdag: 07:00 - 17:00

Torsdag: 07:00 - 17:00

Fredag: 07:00 - 14:00

Lördag-Söndag: Stängt

OBS! Ändrade öppettider under sommaren!

Kontakta oss


Mekonomen Bilverkstad

Göteborg

Tagenevägen 9

422 59 Hisings Backa

E-post: info@awverkstad.se

Telefon: 031-57 91 80

Orgnr: 556765-2739

    

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Aw Verkstad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Aw Verkstad AB.